Rolfing är ett sammarbete mellan dig och mig. Mitt jobb är att lyssna och förstå din livshistoria. Mitt jobb är att anpassa behandlingen så att du i din kropp känner tillit och då kan arbeta tillsammans för att kroppen ska kunna "hitta hem" som den var gjord för innan all trauma.

För de flesta av oss har otaliga saker hänt under årens lopp, olyckor både små och stora. För det mesta glömmer vi bort vad som har hänt och tänker inte mer på det, men en dag vaknar vi upp och känner oss "gamla".

Själva behandlingen består av att jag arbetar med mina händer för att hitta var kroppen har stelnat och frusit i bindväven. Bindväven måste lossas lager för lager. Din känsla under behandlingen ska stimulera tankar som, "det där känns rätt", du känner dig nyfiken och hoppfull....och med var behandling märker du att nya möjligheter öppnas i kroppen.

Under den första behandlingen känner jag av vad din kropp behöver. Efter tre behandlingar märker du hur din kropp börjar släppa stress och spänningar. Efter tio behandlingar har du mer energi, känner dig lättare, längre, har bättre balans och smärtan som du levt med har minskat drastiskt eller helt gått bort.

När bindväven får tillbaka sin elastitet och mjukhet som helhet, får kroppen tillbaka sin förmåga att läka. Cirkulationen, nerverna och organen förbättras. Du känner dig bättre både mentalt och känslomässigt p.g.a att din kropp kan återigen kan fungera mer effektivt och har förbättrat förmågan att anpassa sig på ett naturligt sätt igen.

Rekommendationen är att komma en gång per vecka i tio veckor så att förändringarna kan bygga på varandra för att få bästa resultat.

En behandling varar 50-80 minuter. 1300kr kr/behandling ink. moms.