Jag fick min introduktion till Rolfing på 80-talet då jag gick på college i USA och hade fått så otroligt ont i ryggen så att jag var tvungen att ligga eller stå på undervisningarna i skolan. Jag hade provat på allt som var tillgängligt då; sjukgymnastik, kiropraktik, accupunktur, massage etc., men resultaten var tillfälliga.

Som jag ser det nu, så hade jag otrolig tur att komma i kontakt med en man som arbetade med Rolfing - ville jag prova på? Efter 12 behandlingar kände jag mig som ny i kroppen och jag kunde återvända till dagliga aktiviteter med glädje. Jag märkte också att jag kände mig mer fokuserad mentalt och känslomässigt lugnare.

Nu som 60-åring känner jag mig bättre i kropp och själ än jag gjorde som ung….vilket känns helt fantastiskt för har jag läkt från mycket:

Bil-olyckor, snow-bordare som flög in i ryggen på mig medan jag åkte skidor, bröst-cancer med tillhörande strålning och cellgifter, kejsarsnitt med första barnet och en hel massa stygn med det andra barnets födsel, magpumpad som 2-åring….listan är lång.

Det givit mig en ovärderlig förståelse av läkandets process och för både den interna och externa processen tillbaka till hälsa och balans.

Jag älskar mitt yrke då jag får ta del av var och ens resa tillbaka till hälsa och kunna få känna sig hemma i sin kropp igen. Ju längre jag arbetar med Rolfing desto mer tror jag på vår förmåga att läka och återställa balans i kropp och själ.

Jag ger behandlingar både på Kungsholmen och Ekerö .

UTBILDNING

-Member of the Rolf Institute of Structural Integration (since 1991)

-Member of the International Association of Structural Integrators. 

-Certified Rolfer 1991

-Certified Advanced Rolfer in 2007.

-Certified in ScarWork And BoneWork in 2010.

Both techiques are within the scope of Rolfing but developed and taught by Sharon Wheeler whom studied directly with Dr. Ida P. Rolf for 9 years.

-My main Rolfing teachers:

Gael Rosewood, Tom Wing and Sharon Wheeler, whom all studied with Ida P Rolf, the founder of Rolfing. (The Dr. Ida P. Rolf Method of Structural Integration)

-Mentorship med Sharon Wheeler, 2010-2019:

Studied under, arranged and assisted Sharon's classes: ScarWork, BoneWork, The Art of Rolfing, Cranial Work and The TailEnd: Integrating the Sacrum and Pelvis.

-"A Fluidic Approach to the treatment of Connective Tissue" 

Taught by Jane Stark, Manual Osteopath from Canada

-"Primal Move Fundementals"

Taught by Andrea Chang, Seattle, WA.

-"Advanced Intraoral Techniques"

Taught by Lauren Christman, LMP